سلام . نمیدونستم انقدر میخوایید کل کل کنید (خب قرمزا حق دارن : بهر حال هر 10 سال یه بارم ببرن از سرشون زیاده _ آمار هم که اینو میگه)
خب داش یوسف وقتی قرمزا میبینن بازیکناشون اخراج شده یا چندتا گل خوردن (و دارن بازم میخورن) حق دارن زمین رو ترک کنن(تا خودشون شش تایی نشن) و کمیته انضباطی هم رای میده . اگه رای نده که هر تیمی که میبازه 5 دقیقه ی آخر زمین رو ترک میکنه و ...........
در مورد منطقی بودن هم : خب منطق کی گفته تیمی که خوب بازی کنه برنده میشه ؟(مثل
استقلال که بهتر بود)
استقلال تا وقتی گل رو بزنه سوار بازی بود و خیلی خوب بازی کرد . (به قول زهرا خانم احتمالا از آسمون صابون باریده بود که قرمزا فقط لیز میخوردن) . وقتی گل رو زد , تیم کشید عقب (که اینم منطقی) و پرسپولیس چندتا حمله کرد و گلشم که از روی اشتباه بازیکن ما بود (تاکتیکشون اشتباه بازیکن ما بود

) پس : بعد از گل هم
استقلال خوب دفاع کرد .
بعد , تقریبا مساوی بودن (یا به قول فردوسی پور
استقلال بهتر بازی میکرد) . آخرشم که کریم گله قشنگی زد(کلا تیم نیستید . خداییش فقط بازیکن های خوب تیمتونو نگه میدارن مثل کریم , علی کریمی و.......)
وقتی که استقلال تو این شش تا بازی که مساوی شد به طور کاملا مشکوکی برد رو با مساوی عوض کرد من گفتم فوتبال سیاسی نیست و تبانی نیست . البته همین داش یوسف میگفت فوتبال سیاسیه .
در مورد آمار
آبی قرمز هم : آخرین آماری که دارم برای فوتبال برتره بازیه رفته . که گفت 1 میلیونو 300 هزار آبی و 1 میلیونو 340 هزار قرمز .(جدید رو نمیدونم , یا خودتون بزنید یا بدید من بزنم) ولی درصد رو نشون میداد . چون درصد بیشتر (دوبرابر) دیده میشه . اگه بیشتر رو تعداد نفرات تمرکز کنن شاید انقدر شما خوشحال نباشید .
خب همین تعداد که خیلی کمه و اس ام اسیه رو هم میشه تو تعداد بالا حساب کنیم .
همین تعداد تو حدود 60 میلیون نفر میشه : 32 میلیون و 500 هزار
آبی . و 33 میلیونو 500 هزار
قرمز .
یعنی به خاطر حدود یک میلیون نفر , چه تبعیض ها و چه بی احترامیایی که به
آبیا نمیشه . فقط باید یه هوادار متعصب باشید تا بگیرید من چی میگم .
وقتی پرسپولیس میبره : نوع خبرها , مقدار و تکرار , حواشی و .......................... رو چقدر و چه جوری میگن .
استقلال اینهمه پرسپولیس رو برد ولی تکرارشو نزاشتن (میخواستم ضبطش کنم) ولی پیروزی که میبره شبکه سه عروسی میگره . دیروزم که تکرارشو نشون داد.(جشن قهرمانیه لنگیا و .........)
تو استادیوم که میریم . به وضوح میبینیم که خیلی اوقات (از زمان مربی گریه امیر قلعه نوعی)
آبیا بیشترن ولی جایگاه روبرو رو میدن قرمزا . اونوقت نزدیک به هشت تا جایگاه قرمزا خالی میشه (اونم بالا فقط). اونقت
استقلالیا باید دوطبقه بشینن . فقط کافیه یه بار نوع نشستنه
آبیا رو با
قرمزا تو استادیوم مقایسه کنید .(طرف دراز میکشه با لحاف و توشک جای 5 نفر رو میگره)
اینا که گفتم در مورد منطقی بودن بود .{میگن : چندتا اسب وحشی رو تو اتاق
آبی رنگ بزاری, وقتی بیان بیرون با کراوات و صورت آراسته و آرام میان.
و وقتی چند تا اسب اهلی رو تو اتاق
قرمز بزاری , با صورت خونی و فحش و ....... میان . (یعنی وحشی میشن و باید برن تو اتاق آبی). نتیجه میگیریم که آبی ها همیشه منطقی اند . هیچی ام رو منطقی بودنشون تاثیر نمیزاره .(اسب رو بیخیال شید , مطلب مهمتره)}
بازی رو هم باختیم بدون اینکه چیزی خیلی تاثیر بزاره(داوری , زمین کج , زمین لیز و.......) .
حال 125 که ویژگیهاش نشون میده که به درد
قرمزا بیشتر میخوره .
پرسپولیسو نمیشه گفت کوچیکه یا بی ارزشه , هم بزرگه هم با ارزش و باسابقه و ........ ولی
استقلال بزرگتر و باسابقه تر و ..................تر .(البته اینو منطق هم قبول داره).
پرسپولیس بیشتر بزرگ شده (با حمایت) تا بزرگ باشه . اگه این انقلاب نمیشد که تیمی نداشتید و اونوقت نمیومدید کری بخونیدکه ما بیشتریم .
هر کاری کند , کنی , کنم , کنند , کنید , کنیم و ......
استقلال سرور
پرسپولیساستقلال همیشه استقلاله