صفحه: 1 2 [3]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: کل کل آبی و قرمز  (دفعات بازدید: 451 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
rooznam
لیسانس داره
**

تعداد تشکرها از این کاربر: 39
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 120

ديدن مشخصات
« پاسخ #20 : فوریه 04, 2010, 11:18:00 »

خیلی خوبه آقای فراهانی. اسمه خودتونو گذاشتید پرسپولیسی بعد میذارید هرچی میخوان به پرسپولیس بگنو شما در آخر میگین کم آوردید؟؟؟!!!!!
زهرا جان آمار برد پرسپولیس از استقلال خیلی بالاتر از این حرفهاست که میگی ها!!!!!!!!!
پرسپولیس لیاقتشو داشت، حالا هم برده. شما هم دنبال بهانه نگردید. کلا مدل استقلالی ها اینطوریه، توقعی ازشون نداریم
خارج شده است
یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 329
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 2086

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #21 : فوریه 04, 2010, 12:22:25 »

خانوم روزنم باید بهشون حق بدیم، بعد از این همه نذر و نیاز بازم باختن، بهتره الانم یکمی دلداریشون بدیم تا یادشون بره، اگه بخوایم ادامه بدیم ممکنه شب نصفه شب سکته بزنن چشمک
« آخرين ويرايش: فوریه 05, 2010, 12:30:07 توسط یوسف فراهانی » خارج شده است

لطفا قبل از ارسال پست «مشاهده لینک ها فقط برای اعضا مجاز است»
Register or Login
قوانین انجمن
را مطالعه نمایید.

برای ارتباط با مدیر انجمن، این ID را add کنید: youcomco[at]ymail.com
to contact with forum moderator, add this id: youcomco[at]ymail.com

انجمن‌های تخصصی طراحی وبسایت نوین طرح
«مشاهده لینک ها فقط برای اعضا مجاز است»
Register or Login
www.novintarh.com/forum
zahra
همکار انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 266
آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
تعداد ارسال: 728

ديدن مشخصات
« پاسخ #22 : فوریه 04, 2010, 03:12:42 »

اوه اوه چه از خودشونم طرفداری میکنن بابا روزنیم جان نودو ندیدی خوب حتما ندیدی که اینجوری میگی پس الکی نگید لیافت داشتته که واقعا نداشته .در ضمن نمیخواد خصلت خودتونو به ما ها بچسبونید که همه عالم و ادم میدونن پرس پولیسیا اینجورین وقتی میبازین میگین نمیدونم زمین کج بود تو پش کم باد بود نمیدونم مربی شب خوب نخوابیده بود یا از اسمون صابون میبارید ما لیز میخوردیم  چشمک خنده پوزخند
شما انقدر ذوق زده بودید که تو زمین به خودتون شوک وارد میکردید که باور کنید بردید  خنده پوزخندبابا تو زمین کارتون داشت به خون و خون ریزی میکشید البته حقم داریدا بهتون حق میدیم وقتی یه تیم کوچیک بیاد یه تیم بزرگ رو ببره بایدم از هول حلیم بیافتید تو دیگ (ضرب المثل جدید) چشمک خنده پوزخند

اقای فراهانی نترسید ما ها سکته نمیزنیم ما میترسیم که شماهااز بازیکناتون یاد بگیرید بخواید به خودتون شو ک وارد کنید که باور کنید بردید  این دفه معلوم نیست کاار شما پرس پولیسیا به کجا بکشه به خاطر همینم ادامه ندادیم . خنده پوزخند چشمکوگرنه فردا پس فردا باید به کلی نفر جواب پس میدادیم چشمک خنده پوزخند
« آخرين ويرايش: فوریه 04, 2010, 03:28:39 توسط zahra » خارج شده است

هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده
چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه خدا اينقدر بزرگ نبود.....
mahshid
فوق دیپلم گرفته
*

تعداد تشکرها از این کاربر: 16
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 43

ديدن مشخصات
« پاسخ #23 : فوریه 04, 2010, 06:46:05 »

آقای فراهانی میدونم با این مقدار آگاهی های شما ، جناب عالی 100% کم نیاوردید و ملاحظه کردید و سکوت اما
اما ...
ببین زهرا جان درسته آدم روی تیم مورد علاقه اش متعصب باشه اما نباید این تعصب چشماشو ببنده و بخواد بدون فکر و منطقی بودن فقط دفاع کنه !!!!
این بحث که قرار بوده فلان تیم برنده بشه و این آمار گیری برای برنده کردن بودنه و ..... که میدونی و میدونم و میدونیم که اصلا درست نیست و بهتره ادامه اش ندیم چون اگر قرار بود این اتفاق بیوفته فرهاد مجیدی نمی اومد تو نیمه دوم اون شون رو بزنه یا چندین مورد دیگه چون مثلا قرار بوده ببازن دیگه !!!! میبینی اصلا بحث منطقی نیست.
دوم اینکه بهتون حق میدم ناراحت باشید بخواید اینجوری طرفداری کنید ، چه بسا اگر پرسپولیس میباخت شاید ما هم همین طوری طرفداری میکردیم اما عزیزم این رو قبول کن که اونی که خوب بازی کرد پس میبره !!!!
حالا تو این دربی پرسپولیس خوب بازی کرد پس برد !!! اگر استقلال مثل 20 دقیق اول نیمه اول بازی میکرد ، شاید اون میبرد اما تونیمه دوم جدآ فقط پرسپولیس بود که داشت قشنگ بازی میکرد و حمله میکرد پس به حقش رسید
خانومی واقع بین بودن رو نسبت به تعصب از بین نبر
ایشالا دربی بعد جبران کنید  چشمک
.
.
.
.
عمرآ اگه بتونید  چشمک   بوسه
خارج شده است

دیدی وقتی بارون میاد چقدر حضور خدا بهتر احساس میشه ؟! میدونی بارون یعنی چی ؟! یعنی نقطه چین ........ تا خدا !
zahra
همکار انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 266
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 728

ديدن مشخصات
« پاسخ #24 : فوریه 04, 2010, 09:25:22 »

سلام
من عجله دارم سریع جواب میدم باید برم
مهشید گلم تعصب چشم من رو کور نکرده برعکس میدونی چی شده کمال همنشین درمن اثر کرده اخه نه این که شما از شاهین باخته بودید واسه توجیه اسم انگیزه دادن به تیم شاهین رو وسط کشیدید منم روم اثر کرد  چشمک خندهتازه خوبه ما از شما اونم از روی شانس باختیم که بگیم هستید بابا چشمک خندهنه ازیه تیم اونجوری
نه مهشید پرس پولیس خوب بازی نکرد داور خوب بازی کرد با کریم باقریتون فقطم بااون شوتش  چشمکوگرنه شماها حالا حالاها باید دنبال ماباشید چشمک خنده

ایشالله دربی بعد
در ضمن اقای فراهانی هم واسه این که دیگه کل کل ادامه پیدا نکنه اینو گفتن منم دیگه ادامه نمیدم  البته قول نمیدما  چشمک خندهچون همیشه گفتن حقیقت تلخه گلم  چشمک خندهدر ضمن مهشید خانم این چیزا به اگاهی ادم ربط پیدا نمیکنه و در ضمن فکر نکنم شما پرس پولیسیا در مقابل استقلالی ها اهل ملاحظه کاری و سکوت باشید که تا الانم خوب نشون دادید چشمک
دوست دارم مهشید گله چه ابی باشی چه قرمز بوسه بوسه
خارج شده است

هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده
چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه خدا اينقدر بزرگ نبود.....
مجید نظری
مدیر انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 186
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1303

ديدن مشخصات
« پاسخ #25 : فوریه 06, 2010, 03:14:33 »

سلام . نمیدونستم انقدر میخوایید کل کل کنید (خب قرمزا حق دارن : بهر حال هر 10 سال یه بارم ببرن از سرشون زیاده _ آمار هم که اینو میگه)
خب داش یوسف وقتی قرمزا میبینن بازیکناشون اخراج شده یا چندتا گل خوردن (و دارن بازم میخورن) حق دارن زمین رو ترک کنن(تا خودشون شش تایی نشن) و کمیته انضباطی هم رای میده . اگه رای نده که هر تیمی که میبازه 5 دقیقه ی آخر زمین رو ترک میکنه و ...........

در مورد منطقی بودن هم : خب منطق کی گفته تیمی که خوب بازی کنه برنده میشه ؟(مثل استقلال که بهتر بود) استقلال تا وقتی گل رو بزنه سوار بازی بود و خیلی خوب بازی کرد . (به قول زهرا خانم احتمالا از آسمون صابون باریده بود که قرمزا فقط لیز میخوردن) . وقتی گل رو زد , تیم کشید عقب (که اینم منطقی) و پرسپولیس چندتا حمله کرد و گلشم که از روی اشتباه بازیکن ما بود (تاکتیکشون اشتباه بازیکن ما بود پوزخند) پس : بعد از گل هم استقلال خوب دفاع کرد .

بعد , تقریبا مساوی بودن (یا به قول فردوسی پور استقلال بهتر بازی میکرد) . آخرشم که کریم گله قشنگی زد(کلا تیم نیستید . خداییش فقط بازیکن های خوب تیمتونو نگه میدارن مثل کریم , علی کریمی و.......)

وقتی که استقلال تو این شش تا بازی که مساوی شد به طور کاملا مشکوکی برد رو با مساوی عوض کرد من گفتم فوتبال سیاسی نیست و تبانی نیست . البته همین داش یوسف میگفت فوتبال سیاسیه .

در مورد آمار آبی قرمز هم : آخرین آماری که دارم برای فوتبال برتره بازیه رفته . که گفت 1 میلیونو 300 هزار آبی و 1 میلیونو 340 هزار قرمز .(جدید رو نمیدونم , یا خودتون بزنید یا بدید من بزنم) ولی درصد رو نشون میداد . چون درصد بیشتر (دوبرابر) دیده میشه . اگه بیشتر رو تعداد نفرات تمرکز کنن شاید انقدر شما خوشحال نباشید .
خب همین تعداد که خیلی کمه و اس ام اسیه رو هم میشه تو تعداد بالا حساب کنیم .
همین تعداد تو حدود 60 میلیون نفر میشه : 32 میلیون و 500 هزار آبی . و 33 میلیونو 500 هزار قرمز .
یعنی به خاطر حدود یک میلیون نفر , چه تبعیض ها و چه بی احترامیایی که به آبیا نمیشه . فقط باید یه هوادار متعصب باشید تا بگیرید من چی میگم .
وقتی پرسپولیس میبره : نوع خبرها , مقدار و تکرار , حواشی و .......................... رو چقدر و چه جوری میگن .
استقلال اینهمه پرسپولیس رو برد ولی تکرارشو نزاشتن (میخواستم ضبطش کنم) ولی پیروزی که میبره شبکه سه عروسی میگره . دیروزم که تکرارشو نشون داد.(جشن قهرمانیه لنگیا و .........)
تو استادیوم که میریم . به وضوح میبینیم که خیلی اوقات (از زمان مربی گریه امیر قلعه نوعی) آبیا بیشترن ولی جایگاه روبرو رو میدن قرمزا . اونوقت نزدیک به هشت تا جایگاه قرمزا خالی میشه (اونم بالا فقط). اونقت استقلالیا باید دوطبقه بشینن . فقط کافیه یه بار نوع نشستنه آبیا رو با قرمزا تو استادیوم مقایسه کنید .(طرف دراز میکشه با لحاف و توشک جای 5 نفر رو میگره)

اینا که گفتم در مورد منطقی بودن بود .{میگن : چندتا اسب وحشی رو تو اتاق آبی رنگ بزاری, وقتی بیان بیرون با کراوات و صورت آراسته و آرام میان.
و وقتی چند تا اسب اهلی رو تو اتاق قرمز بزاری , با صورت خونی و فحش و ....... میان . (یعنی وحشی میشن و باید برن تو اتاق آبی). نتیجه میگیریم که آبی ها همیشه منطقی اند . هیچی ام رو منطقی بودنشون تاثیر نمیزاره .(اسب رو بیخیال شید , مطلب مهمتره)}
بازی رو هم باختیم بدون اینکه چیزی خیلی تاثیر بزاره(داوری , زمین کج , زمین لیز و.......) .

حال 125 که ویژگیهاش نشون میده که به درد قرمزا بیشتر میخوره .
پرسپولیسو نمیشه گفت کوچیکه یا بی ارزشه , هم بزرگه هم با ارزش و باسابقه و ........   ولی استقلال بزرگتر و باسابقه تر و ..................تر .(البته اینو منطق هم قبول داره).
پرسپولیس بیشتر بزرگ شده (با حمایت) تا بزرگ باشه . اگه این انقلاب نمیشد که تیمی نداشتید و اونوقت نمیومدید کری بخونیدکه ما بیشتریم .

هر کاری کند , کنی , کنم , کنند , کنید , کنیم و ...... استقلال سرور پرسپولیس
استقلال همیشه استقلاله
خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
مجید نظری
مدیر انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 186
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1303

ديدن مشخصات
« پاسخ #26 : فوریه 06, 2010, 03:16:44 »

راستی داش یوسف من برای استقلال نماز شکر هم میخونم (مثل قهرمانیه آخریش)
دوسش دارم گلم . دیوونشم . عاشقشم (عشقم پاکه پاکه)
خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
fa303
فوق دیپلم گرفته
*

تعداد تشکرها از این کاربر: 5
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 24

ديدن مشخصات
« پاسخ #27 : فوریه 11, 2010, 03:27:40 »

با اینکه بازی تموم شد و کل کل دیگه اونقدر ارزش نداره . ولی بازم استقلال سروره و محبوب ترییییییییییییییین بوسه
آبیته .
آقای نظری ممنون . فصل الخطاب توپی بود . جای هیچ حرفی نمونده .
خارج شده است
صفحه: 1 2 [3]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :