|
مجید نظری
|
 |
« : ژوئیه 02, 2009, 11:23:41 » |
|
این قسمت اختصاص به آبی های پایتخت داره . به دلیل .... شاید فعلا از کیفیت خوبی برخوردار نباشه ولی به مرور زمان بهتر میشه . سعی میشه بیشتر اطلاعات این قسمت از سایت باشگاه استقلال باشه . بله درسته اینجا کل کل نداریم کل کل در قسمت کل کل قرمز و آبی
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: ژوئیه 02, 2009, 11:29:03 توسط مجید »
|
خارج شده است
|
آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم با واژه های آبی اززندگی میخونم با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه  رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
|
|
|
|
مجید نظری
|
 |
« پاسخ #1 : ژوئیه 03, 2009, 12:00:05 » |
|
در روزهای گذشته اخبار از بازیکنان استقلال زیاد بود ولی این قسمت نبود . خلاصه ی ناقص روزهای گذشته : سید مهدی سید صالحی که قرارداد 2 ساله بسته و غلامرضا عنایتی 1 ساله مهاجمان آبی و حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی 2 سال در دفاع استقلال آبی میدرخشند . ولی ولی علی علیزاده که خودم شدیدا دوستش دارم رو جدا میگم . علی علیزاده، با یک جعبه شیرینی از استقلالی ها خداحافظی کرد . مهاجم رفسنجانی استقلال به باشگاه استقلال آمد و رسما با مسوولان استقلال خداحافظی کرد. علیزاده امروز رسما با دریافت برگه تسویه حساب و رضایتنامه خود از استقلال جدا شد. وی در دیدار با مدیرعامل استقلال تصریح کرد: خاطرات خوشی باپیراهن آبی داشته است و هرگز روزهای حضورش در استقلال را از یاد نخواهد برد. واعظی آشتیانی نیز با تمجید از این مهاجم با اخلاق ابراز امیدواری کرد علیزاده در ادامه فوتبال خود و مراحل دیگر زندگی اش موفقیت باشد. علیزاده که با یک جعبه شیرینی به دیدار مدیرعامل استقلال آمده بود با رویی خندان و در حالی که سعی می کرد بغض در گلویش را پنهان کند برای استقلال آرزوی موفقیت نمود و ساختمان باشگاه را ترک کرد.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: ژوئیه 03, 2009, 12:09:30 توسط مجید »
|
خارج شده است
|
آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم با واژه های آبی اززندگی میخونم با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه  رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
|
|
|
|
مجید نظری
|
 |
« پاسخ #2 : ژوئیه 03, 2009, 12:20:20 » |
|
Fcesteghlal.ir:در هیئت فوتبال صبح امروز (11/4) قرارداد دو بازیکن دیگر استقلال در هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید. امروز با حضور غلامحسین مظلومی در هیئت فوتبال تهران، قرارداد محمد محمدی و کیانوش رحمتی رسما در فهرست فصل آینده استقلال ثبت شد. محمدی که بحث انصرافش از حضور در استقلال مطرح شده بود، طی روزهای اخیر پس از گفت و گویی با مدیرعامل استقلال تصمیم گرفت در جمع آبی پوشان بماند. وی امروز با حضور در هیئت فوتبال تهران رسما قرارداد جدید خود را با استقلال به ثبت رساند.قرارداد محمد محمدی دروازه بان جدید استقلال 2 ساله است. امروز همچنین کیانوش رحمتی هافبک با اخلاق فوتبال ایران نیز با حضور در هیئت فوتبال قراردادش را با استقلال ثبت کرد. رحمتی با مساعدت مدیران باشگاه سایپا تسویه حساب خود را دریافت نمود و رسما استقلالی شد. کیانوش رحمتی برای یکسال با استقلال به توافق رسیده است.
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: ژوئیه 03, 2009, 12:28:09 توسط مجید »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مجید نظری
|
 |
« پاسخ #3 : ژوئیه 04, 2009, 12:07:30 » |
|
تونستم . عکس ردیف شد 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
مجید نظری
|
 |
« پاسخ #9 : ژوئیه 05, 2009, 09:50:12 » |
|
برنامه کامل بازی های استقلال استقلال هفته اول میزبان است.
آئین قرعه کشی فصل جدید رقابت های لیگ برتر بعدازظهر امروز در فدراسیون فوتبال برگزار شد.
Fcesteghlal.ir: بر این اساس در هفته نخست رقابت ها استقلال روز 16 مرداد ماه در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی میزبان سپاهان اصفهان خواهد بود.
برنامه بازی های استقلال تا نیم فصل به شرح زیر می باشد:
هفته اول استقلال-سپاهان تهران دوم مقاومت سپاسی- استقلال شیراز سوم استقلال- فولاد تهران چهارم ملوان- استقلال انزلی پنجم استقلال-سایپا تهران ششم تراکتورسازی- استقلال تبریز هفتم استقلال- استیل آذین تهران هشتم ابومسلم- استقلال مشهد نهم استقلال-پیروزی تهران دهم مس کرمان- استقلال کرمان یازدهم استقلال- استقلال اهواز تهران دوازدهم پاس همدان- استقلال همدان سیزدهم استقلال- صبای قم تهران چهاردهم ذوب آهن- استقلال اصفهان پانزدهم استقلال- شاهین بوشهر تهران شانزدهم راه آهن – استقلال تهران هفدهم استقلال-پیکان تهران
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|