صفحه: [1] 2 3 ... 40   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: هواداران استقلال  (دفعات بازدید: 5449 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
مجید نظری
مدیر انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 154
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 730

ديدن مشخصات
« : ژوئیه 02, 2009, 11:23:41 »

این قسمت اختصاص به آبی های پایتخت داره .
به دلیل .... شاید فعلا از کیفیت خوبی برخوردار نباشه ولی به مرور زمان بهتر میشه .
سعی میشه بیشتر اطلاعات این قسمت از سایت باشگاه استقلال باشه .

بله درسته اینجا کل کل نداریم کل کل در قسمت کل کل قرمز و آبی
« آخرين ويرايش: ژوئیه 02, 2009, 11:29:03 توسط مجید » خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : ژوئیه 03, 2009, 12:00:05 »

در روزهای گذشته اخبار از بازیکنان استقلال زیاد بود ولی این قسمت نبود .
خلاصه ی ناقص روزهای گذشته : سید مهدی سید صالحی که قرارداد 2 ساله بسته و غلامرضا عنایتی 1 ساله مهاجمان آبی و حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی 2 سال در دفاع استقلال آبی میدرخشند .
ولی ولی علی علیزاده که خودم شدیدا دوستش دارم رو جدا میگم .
علی علیزاده، با یک جعبه شیرینی از استقلالی ها خداحافظی کرد . مهاجم رفسنجانی استقلال به باشگاه استقلال آمد و رسما با مسوولان استقلال خداحافظی کرد.
علیزاده امروز رسما با دریافت برگه تسویه حساب و رضایتنامه خود از استقلال جدا شد. وی در دیدار با مدیرعامل استقلال تصریح کرد: خاطرات خوشی باپیراهن آبی داشته است و هرگز روزهای حضورش در استقلال را از یاد نخواهد برد. واعظی آشتیانی نیز با تمجید از این مهاجم با اخلاق ابراز امیدواری کرد علیزاده در ادامه فوتبال خود و مراحل دیگر زندگی اش موفقیت باشد.
علیزاده که با یک جعبه شیرینی به دیدار مدیرعامل استقلال آمده بود با رویی خندان و در حالی که سعی می کرد بغض در گلویش را پنهان کند برای استقلال آرزوی موفقیت نمود و ساختمان باشگاه را ترک کرد.
« آخرين ويرايش: ژوئیه 03, 2009, 12:09:30 توسط مجید » خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : ژوئیه 03, 2009, 12:20:20 »

Fcesteghlal.ir:در هیئت فوتبال 
صبح امروز (11/4)  قرارداد دو بازیکن دیگر استقلال در هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید.
امروز با حضور غلامحسین مظلومی در هیئت فوتبال تهران، قرارداد محمد محمدی و کیانوش رحمتی رسما در فهرست فصل آینده استقلال ثبت شد.
محمدی که بحث  انصرافش از حضور در استقلال مطرح شده بود، طی روزهای اخیر پس از گفت  و گویی با مدیرعامل استقلال تصمیم  گرفت در جمع آبی پوشان بماند. وی امروز با حضور در هیئت فوتبال تهران  رسما قرارداد جدید خود را با استقلال  به ثبت رساند.قرارداد محمد محمدی  دروازه بان جدید استقلال 2 ساله است.
امروز همچنین کیانوش رحمتی هافبک با اخلاق فوتبال ایران نیز با حضور در هیئت فوتبال قراردادش را با استقلال ثبت کرد.
رحمتی با مساعدت مدیران باشگاه سایپا تسویه حساب خود  را دریافت نمود و رسما استقلالی شد. کیانوش رحمتی برای یکسال با استقلال به توافق رسیده است.
« آخرين ويرايش: ژوئیه 03, 2009, 12:28:09 توسط مجید » خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : ژوئیه 04, 2009, 12:07:30 »

تونستم .
عکس ردیف شد
خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : ژوئیه 04, 2009, 02:19:25 »

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

اميررضا واعظي آشتياني گفت: من با منشور اخلاقي و رفتاري فدراسيون فوتبال موافقم ولي منشور عاري از نقص نيست و ما بايد نقاط ضعف آن را برطرف كنيم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مدير عامل باشگاه استقلال اظهار كرد: در بحث منشور اخلاقي من با نگاه برخي از دوستان موافق هستم و برخي موارد را نيز تاييد نمي‌كنم، اگر نسبت به مطلبي از يك روزنامه اشاره مي‌كنم اين مساله صادقانه است چرا كه من نه از قبل با كسي رفاقتي داشتم و نه خصومت. چقدر خوب است كه مطالب خوب، منطقي، به دور از فرافكني و لفافه‌بازي نوشته شود. معتقدم ما بايد مطالب را پاك‌نويسي كنيم چرا كه هيچ‌كس عاري از خطا نيست، طبيعي است كه من هم در برخي از مسائل به گونه‌اي تصميم مي‌گيرم كه چالش‌هايي را به همراه دارد ولي آيا اين با تذكر دادن يا سفسطه كردن جور درمي‌آيد. اگر مبنا را بر منطق بگذاريم و بخواهيم صحبت‌هاي تاثيرگذاري داشته باشيم بايد با نگاهي كارشناسانه به اين موضوع‌ها نگاه كنيم. نبايد فكر كنيم نظرات شخصي كارشناسانه هستند.

وي افزود: من مدعي كارشناسي نيستم ولي اعتقاد ندارم هر چه كه از مغز تراوش مي‌كند بايد روي كاغذ بيايد، اين دليل نمي‌شود كه هر چه در ذهنم دارم در گفت‌وگو با رسانه‌ها انتقال دهم، چه خوب است پيش از مطرح كردن يك موضوع آن را تحقيق و رصد كنيم تا اثرگذار باشد. من با منشور اخلاقي فدراسيون موافقم ولي منشور عاري از نقص نيست، من چه بخواهم چه نخواهم مديرعامل باشگاه استقلال هستم و اين باشگاه در كنار شخصيت خودم به من شخصيت جديدي داده است. اين مساله در مورد سرمربي و بازيكنان تيم نيز همين‌طور است. من معتقدم باشگاهها وظيفه كار فرهنگي براي تماشاچيان ندارند و موظفند بحث فرهنگي در مجموعه خودشان داشته باشند.

واعظي آشتياني در بخش ديگري از سخنان خود تصريح كرد: تماشاگراني كه در استاديوم حاضر مي‌شوند اعضاي جامعه ما هستند و از مريخ نيامده‌اند، متوليان فرهنگي جامعه بايد كار فرهنگي كنند، اگر ناهنجاري مي‌بينيم بايد به مقررات مراجعه كنيم، قانون را مجلس تصويب مي‌كند، مقرراتي كه سازمانها تعيين مي‌كنند بايد آنچنان كارشناسي شوند كه هزينه جرم كردن آن قدر سنگين باشد تا كسي جرات نكند در استاديوم‌ها مرتكب جرم شود. ما بايد چارچوب‌ها را خوب بشناسيم كه متاسفانه نمي‌شناسيم. خودمان را فارغ از سيستم مي‌دانيم.

مديرعامل باشگاه استقلال خاطرنشان كرد: من تعدادي مخاطب دارم كه از رفتار و گفتار و كردارم الگوبرداري مي‌كنند، بنابراين بايد طوري رفتار كنم كه از من استفاده ببرند، ما هرگونه رفتار كنيم روي قشر خاصي تاثير مي‌گذارد، من يك عده موافق و يك عده مخالف دارم ولي بايد بدانم كه موافق‌ها از من الگو مي‌گيرند، منشور همين است. من به همه احترام مي‌گذارم چرا كه همين قدر كه مي‌خواهم احترام ببينم بايد احترام هم بگذارم.

وي با تاكيد بر اينكه ما از سيستم تبعيت نمي‌كنيم اظهار كرد: ما در اجزاي مختلف كار مديريتي و اجرايي از تبعيت نداشتن از سيستم رنج مي‌بريم، به هر حال منشور تعريف شده و ما بايد آن را رعايت كنيم. اگر از نظر عقل ما اين منشور اشكال دارد بايد بپذيريم.

واعظي آشتياني اضافه كرد: بزرگترين اشكال ما اين است كه از سيستم خود تبعيت نداريم. دنياي توسعه يافته هيچ چيز برتري از ما ندارد. ما ايرانيان از نظر فكري و هوش و ذكاوت از حد خوبي برخوردار هستيم ولي آنها تابعيت پذيرفتن دارند. ما در مجموعه فدراسيون، باشگاه، سازمان و تشكيلات اقتصادي همه‌چيز را خودمان قضاوت مي‌كنيم. اگر به سيستم احترام بگذاريم در ابعاد مختلف به نتيجه مي‌رسيم البته در اين راه به ابزارهايي هم نياز داريم.

وي كه در همايش رسانه و فوتبال سخن مي‌گفت، سوالي از جانب مجري برنامه مبني بر معرفي نام داوري كه از واعظي آشتياني رشوه خواسته عنوان شد كه وي در جواب تصريح كرد: در يك برنامه تلويزيوني كه با سردار آجرلو به طور مشترك حضور داشتيم يك اشاره كوتاهي به اين موضوع كردم ولي نامي نياوردم. اگر اين نام را بياورم فاتحه فوتبال ما خوانده شده است. داور به من پيشنهاد مستقيم نداد. يكي از دوستان آمد و عددي را به من پيشنهاد كرد منظور من داور ايراني نيست. براي بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا اين پيشنهاد ارائه شد. اگر ما مديران كدي مي‌دهيم براي اين است كه احتياط كنيم. اگر ما پاكسازي درون سيستم را رعايت نكنيم با تبعاتي مواجه مي‌شويم كه ديگر نمي‌توانيم آن فوتبال را جمع كنيم.

وي افزود: من در پاسخ به آن دوست گفتم كه از پرداخت فلان قدر پول زجر مي‌كشم. بازيكنان ما زحمت مي‌كشند و ان‌شاءالله موفق هم خواهند شد. اين موضوع 15 روز قبل از يكي از مسابقات ما در ليگ قهرمانان آسيا بود. دو روز قبل از اين مسابقه نيز آن فرد به نزد من آمد و رقم پيشنهادي را پايين‌تر آورد. اين فرد دوست فوتبالي نيست ولي در فوتبال ما شناخته شده است. او به من گفت كه مي‌توان اين داور را با فلان قدر پول خريد.

در ميان اظهارات واعظي آشتياني، "سيار" كارشناس داوري در پاسخ به مسائل مطروحه از سوي آشتياني گفت:" كساني كه راجع به رشوه آگاه هستند و چيزي به زبان نمي‌آورند مجرم هستند."

مديرعامل باشگاه استقلال پس از اظهارات سيار متذكر شد: شايد من خائن هستم كه نام آن فرد را نمي‌گويم ولي ما بايد در برخي مواقع تذكري دهيم كه افراد رفتارشان را درست كنند. هر مديري در مجموعه‌اش بايد حواسش را جمع و هماهنگي لازم را داشته باشد. قطعا يك مدير ضريب خطا نيز دارد. اگر كسي بگويد سيستمي در اجرا خطا نمي‌كند اشتباه است. براي رسيدن به هدف برنامه لازم است، شايد در اين راه نيز با چالشهاي غير قابل پيش‌بيني مواجه شويم. از نظر من آنجاست كه بايد اين مسائل اصلاح شود.

وي ادامه داد: اگر مديران به دقت پيرامون خود را رصد كنند و از افرادي كه مجريان خوبي هستند استفاده كنند موفق خواهند بود. قهرماني يك سيستم نه متعلق به مديرعامل است و نه سرمربي و نه بازيكنان بلكه مربوط به همه مردم است.

« آخرين ويرايش: ژوئیه 04, 2009, 02:30:35 توسط مجید » خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : ژوئیه 04, 2009, 02:35:16 »

مراسم تقدیر از اعضای تیم فوتبال استقلال به زمان دیگری موکول شد.
Fcesteghlal.ir: مقرر بود مراسم تقدیر از مجموعه تیم فوتبال استقلال قهرمان لیگ برتر 87-88 روز 15 تیر ماه در آئین ویژه ای برگزار شود و طبق هماهنگی های به عمل آمده یک حامی فرهنگی برپایی مراسم را بر عهده گرفت.
اما با توجه به مشکلات پیش آمده برای این حامی و همچنین ضیق وقت برگزاری مراسم تقدیر در تاریخ از پیش تعیین شده میسر نشد. لذا طبق هماهنگی های آتی در فرصت مناسب از بازیکنان و کادر تیم استقلال قهرمان فصل گذشته لیگ برتر تقدیر خواهد شد.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : ژوئیه 05, 2009, 01:31:24 »

هافبک استقلال با حضور در هیئت فوتبال استان تهران  قرارداد خود را با باشگاه استقلال به ثبت رساند.
Fcesteghlal.ir: هاشم بیک زاده امروز به همراه غلامحسین مظلومی، مدیر تیم استقلال در محل هیئت فوتبال تهران حضور یافت و رسماً قراردادخود را با استقلال ثبت کرد.

« آخرين ويرايش: ژوئیه 05, 2009, 01:33:10 توسط مجید نظری » خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : ژوئیه 05, 2009, 01:34:57 »

آئین قرعه کشی نهمین دوره لیگ برتر باشگاه های ایران فردا با حضور نماینده تیم های حاضر برگزار خواهد شد.
Fcesteghlal.ir: باشگاه استقلال طی نامه ای به سازمان لیگ غلامحسین مظلومی مدیر تیم استقلال را به عنوان نماینده باشگاه برای حضور و نظارت بر قرعه  کشی معرفی کرده است.
این مراسم ساعت 15 در محل فدراسیون فوتبال برگزار خواهد شد. فصل جدید فوتبال باشگاه های ایران از 15 مرداد ماه آغاز خواهد شد.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : ژوئیه 05, 2009, 01:38:27 »

آشتیانی : برای هر سه جام بجنگید 
امیر رضا واعظی آشتیانی امروز با حضور در محل تمرین تیم استقلال کادر فنی تیم بزرگسالان را رسما معرفی کرد.

Fcesteghlal.ir :مدیرعامل استقلال مراسم معارفه  را با عبارت " بسم‌ا... الرحين الرحيم" آغاز کرد و گفت : وقتي مي‌گوييم به نام خدا يعني كاري را شروع كرده‌ايم و وقتي نام مقدس بسم‌ا... را مي‌آوريم يعني شهادت به رحمانيت و رحيم بودن مي‌دهيم. اين فضاي دوستانه و صميمانه‌اي كه در تيم ايجاد شده را به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم تا پايان فصل با همين فضا به كار خود ادامه بدهيم.
وي ادامه داد: ما مي‌توانيم با رقابتي سالم به نتيجه برسيم و جمعي كه داريم انصافا انسان‌هاي فرهيخته‌اي هستند.
آشتياني سپس با تقدير از عبدالصمد مرفاوي سرمربي اين تيم گفت: اين مربي چه در زمان بازيگري و چه در زمان مربيگري به لحاظ اخلاقي بي‌نظير بوده و در صداقت ايشان هيچ شكي وجود ندارد. به دانش فني ايشان اطمينان دارم و آقاي روته مولر نيز شهادت مي‌دهند كه ايشان شاگرد خوبي بوده‌اند ما مرفاوي را با توجه به صداقتش به عنوان سرمربي انتخاب كرديم چون او به دنبال شهرت‌طلبي و اسطوره‌پروري  نيست. حال اين مردم هستند كه تشخيص مي‌دهند كه مرفاوي چقدر به اين حرف ها نزديك است.

مدیرعامل استقلال افزود: افتخار مي‌كنم كه در كنار اساتيدي چون غلامحسين مظلومي (مدیر تیم) و دكتر منتظري (روانشناس) كار مي‌كنم. آقای مظلومی و همچنین آقای مسعود معینی از بزرگان فوتبال ایران و تیم ملی هستند.

آشتیانی همچنین محمد حيراني را به عنوان مدير کمیته روابط عمومي استقلال معرفی کرد و ضمن تشکر از زحمات محمد نوري فر در يك سال گذشته تصریح کرد وی همچنان به عنوان مشاور رسانه در کنار استقلال خواهد بود.
مدیرعامل استقلال محمود بابايي را نیز به عنوان مشاور جوان خود به مجموعه استقلال معرفي كرد و از زحمات وی تقدیر نمود.

وي در ادامه به غلامرضا عنايتي، سيدمهدي سيدصالحي، محمد محمدي، كيانوش رحمتي، امير حسين صادقي و حنيف عمران زاده  خیرمقدم گفت.

مديرعامل استقلال تاكيد کرد: از اين پس مصاحبه تلفني با بازيكنان استقلال ممنوع است و تاكيد مي‌كنم از اين پس مصاحبه با بازيكنان استقلال تنها با هماهنگي با روابط عمومي باشگاه استقلال صورت پذيرد. در همين ورزشگاه دستگردي اتاقي به نام اتاق كنفرانس تدارك ديده شده و خبرنگاران مي‌توانند با حضور بازيكن مورد نظر مدير روابط عمومي باشگاه استقلال مصاحبه خود را انجام دهد.

آشتياني يادآور شد: هدف ما از اين كار اين است كه سوء‌تفاهمي بين مطبوعات و رسانه‌ها و باشگاه استقلال ايجاد نشود و ما نيز بي‌جهت مطبوعات و خبرگزاري‌هاي مختلف را متهم به دروغ‌نويسي نكنيم. اين حركت در تمام تيم‌هاي حرفه‌اي دنيا وجود دارد و ما خواستيم با اين كار نظمي خاص به روند رسانه‌اي تيم‌مان داشته باشيم.

وي در ادامه گفت: از سرمربي و كادر فني مي‌خواهم در نهايت صداقتي كه دارند انصاف را رعايت كنند. معتقدم هر كس حتي سر سوزن حق دارد بايد حقش را بگیرد و در جمع 11 بازیکن قرار گیرد. ضمن اينكه 11 بازيكن اصلي هيچ مصونيتي نخواهند داشت. هر كس بيشتر تلاش كند در زمين به ميدان مي‌رود. مطمئن هستم براي قهرماني تمرين مي‌كنيم و اطمينان دارم مي‌توانيم مجددا طرفداران تيم استقلال را خوشحال كنيم. تيمي كه ما بستيم هدف‌گذاري داشته و اين هدف قهرماني در آسيا است كه در اين مسير قهرماني ليگ و جام حذفي را در پيش رو داريم. هر گز كوتاه نياييد و براي رسيدن به هر 3 جام نهايت تلاش را بكنيد. اميدوارم آقيان مرفاوي و روته مولر و رحيم پور و ديگر دوستان بتواند تيم را براي مسابقات آماده كنند.

آشتياني در حالي كه حكم مرفاوي را به وي اعطا مي‌كرد گفت: محض اطلاع بعضي آقايان كه حرف و حديث به وجود آورند بگويم اين حكم درست در روزي كه با مرفاوي به توافق رسيديم آماده بود ولي آن را براي چنين روي گذاشته بودم كه فكر مي‌كنم با اين كار سعي كرديم صبوري و ظرفيت بعضي را بالا ببريم تا ديگر عجله نكنند.
معارفه کادر فنی استقلال در حضور علي انصاري عضو هيات مديره استقلال و مسعود معینی رئیس آکادمی باشگاه انجام شد.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : ژوئیه 05, 2009, 09:50:12 »

برنامه کامل بازی های استقلال 
استقلال هفته اول میزبان است.

آئین قرعه کشی فصل جدید رقابت های لیگ برتر بعدازظهر امروز در فدراسیون فوتبال برگزار شد.

Fcesteghlal.ir: بر این اساس در هفته نخست رقابت ها استقلال روز 16 مرداد ماه در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی میزبان سپاهان اصفهان خواهد بود.

برنامه بازی های استقلال تا نیم فصل به شرح زیر می باشد:

هفته اول
 استقلال-سپاهان             
 تهران

دوم
 مقاومت سپاسی- استقلال
 شیراز

سوم
 استقلال- فولاد
 تهران

چهارم
 ملوان- استقلال
 انزلی

پنجم
 استقلال-سایپا
 تهران

ششم
 تراکتورسازی- استقلال
 تبریز

هفتم
 استقلال- استیل آذین                                                             
 تهران

هشتم
 ابومسلم- استقلال
 مشهد

نهم
 استقلال-پیروزی
 تهران

دهم
 مس کرمان- استقلال
 کرمان

یازدهم
 استقلال- استقلال اهواز                                                                                             
 تهران

دوازدهم
 پاس همدان- استقلال
 همدان

سیزدهم
 استقلال- صبای قم
 تهران

چهاردهم
 ذوب آهن- استقلال
 اصفهان

پانزدهم
 استقلال- شاهین بوشهر