صفحه: 1 ... 21 22 [23]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: هواداران پرسپولیس  (دفعات بازدید: 4013 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 272
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 1628

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #220 : فوریه 19, 2010, 04:41:32 »

ديدار تيم‌هاي مقاومت سپاسي شيراز و پرسپوليس با نتيجه 2 بر يك به سود سرخپوشان به پايان رسيد.
ديدار مقاومت و پرسپوليس از ساعت 14:30 در ورزشگاه حافظيه با حضور 25 هزار تماشاگر آغاز شد.
دو تيم در ابتداي بازي موقعيت هاي خوبي را از دست دادند. در ادامه بازي در دقيقه 21 محسن خليلي روي يك ضربه ايستگاهي توانست دروازه مقاومت را باز كند.
در دقيقه 1+45 تياگو براي پرسپوليس گل دوم را به ثمر رساند.
پرسپوليس در نيمه دوم براي حفظ نتيجه به ميدان آمد و در نقطه مقابل شاگردان مهابادي براي تغيير نتيجه بازي را هجومي آغاز كردند.

در جريان 45 دقيقه دوم بارها مقاومت روي دروازه سرخپوشان خطر ايجاد كردند اما اين حملات با واكنش هاي خوب ميثاق معمارزاده دفع شد. شاگردان دايي در نيمه دوم بازي چندان خوبي از خود نمايش ندادند و موقعيت هاي بسيار كمي را روي دروازه مقاومت ايجاد كردند.
در ادامه بازي و در دقيقه 91 ايمان موسوي بازيكن تازه به ميدان آمده مقاومت براي اين تيم موفق به گلزني شد تا بازي 2 بر يك به سود پرسپوليس خاتمه يابد.
قضاوت اين مسابقه بر عهده يدا... جهانبازي بود. وي از مقاومت به كوهنورد و از پرسپوليس به حيدري و منصوري و شكوري كارت زرد نشان داد.
پرسپوليس با اين پيروزي 46 امتيازي شد و در رده سوم جدول قرار گرفت و تيم استقلال نيز به رده چهارم سقوط كرد. مقاومت نيز 32 امتيازي باقي ماند.
بازيكنان مقاومت:
امين صنايعي، ميرهاني هاشمي، سعيد چاه جويي، مهرداد كريميان(72- محمدرضا پورمحمد)، محمد صادقي كرمي، علي محمد دهقان، شهرام گودرزي(58- مهدي نظري) (84- ايمان موسوي)، امين متوسل زاده، سيامك كوهنورد، محمد ايران پوريان، علي ممبيني
سرمربي: داود مهابادي
بازيكنان پرسپوليس:
ميثاق معمارزاده، شيث رضايي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، ابراهيم شكوري، عادل كلاه كج، محمد منصوري(46- مجتبي زارع)، كريم باقري، تياگو(72- سامان آقازماني)، هادي نوروزي(70- آرفي)، محسن خليلي
سرمربي: علي دايي
خارج شده است

لطفا قبل از ارسال پست قوانین انجمن را مطالعه نمایید.

یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #221 : فوریه 26, 2010, 10:38:28 »

با برگزاري جلسه 2 ساعته سعيدلو و كاشاني، ليست اوليه اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس مشخص شد. در اين جلسه كه با حضور علي سعيدلو، رئيس سازمان تربيت بدني و رئيس مجمع باشگاه پرسپوليس و حبيب كاشاني، سرپرست اين باشگاه برگزار شد مسايل مختلف پيرامون اين باشگاه، مورد بررسي قرار گرفت.
با توجه به اينكه در 5 ماه حضور حبيب كاشاني در راس مديريت پرسپوليس، فقط مبلغ 600 ميليون تومان از سوي سازمان در اختيار باشگاه قرار گرفته است، در اين جلسه مقرر شد، طي چند روز آينده كمك جديدي از سوي سازمان تربيت بدني در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار گيرد.

در اين جلسه همچنين، راهكارهاي لازم براي خصوصي سازي پرسپوليس مورد بررسي قرار گرفت و مقرر شد پس از پايان حسابرسي مالي، با تشكيل مجمع باشگاه، چگونگي خصوصي سازي به تصويب برسد.

نهايي شدن 5 نفر از اعضاي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، از ديگر مصوبات اين جلسه بود و حبيب كاشاني موظف شد پس از مذاكره نهايي با اين 5 نفر، در صورت پذيرش آنها نسبت به معرفي آنها در اوايل سال آينده اقدام كند.

از نكات جالب توجه حضور يكي از بانوان در جمع اعضاي هيات مديره آتي باشگاه پرسپوليس است كه براي توجه ويژه به رشته هاي ورزشي بانوان و فعال كردن اين رشته ها در سال آينده حكايت دارد. حضور يك نماينده مجلس، يك استاد دانشگاه، يك چهره ورزشي و يك چهره اقتصادي نيز در جمع هيات مديره باشگاه پرسپوليس قطعي شده است.
خارج شده است

یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #222 : مارس 01, 2010, 10:56:16 »

سرمربي پرسپوليس گفت: عابدزاده مي‌تواند در تمرينات حضور پيدا كند اما حق نشستن روي نيمكت را ندارد. علي دايي عنوان كرد:‌ پس از يك روز استراحت امروز با يك شرايط جدي خودمان را براي بازي مقابل فولاد خوزستان آماده مي‌كنيم. وي گفت: پرسپوليس محكوم به برد و گرفتن 3 امتياز است. البته براي جلالي سرمربي فولاد خوزستان كه مدتي مربي من بوده است احترام خاصي قائلم و مي‌دانم روز سختي را در پيش دارم. دايي در خصوص وضعيت احمدرضا عابدزاده گفت: همه حرف‌ها را مسئولان باشگاه زده‌اند. عابدزاده با پرسپوليس قرارداد دارد. ايشان مي‌تواند طبق هماهنگي كه من با باشگاه داشتم سر تمرينات پرسپوليس حضور يابد و يادداشت برداري كند و تا آنجايي كه مي‌توانست به ما كمك كند اما فقط در همين زمينه.

وي افزود: عابدزاده به هيچ عنوان در بازي‌هاي رسمي روي نيمكت پرسپوليس نخواهد نشست و ما با همين كادر فني ادامه خواهيم كرد اما حضورش در تمرينات و مشاوره دادن به ما بلامانع است.

سرمربي پرسپوليس در مورد بازي روز گذشته استقلال و استيل‌آذين تاكيد كرد: اين بازي را نديدم و به اين گونه مسائل كاري ندارم. فقط 30 دقيقه وقت اضافه بازي را موفق شدم با رفع مشكلات شخصي‌ام ببينم اما درباره‌ آن حرفي ندارم.

دايي در جواب اين سئوال كه آيا براي افكار مجيد جلالي كه خيلي‌ها او را كامپيوتر مي‌نامند برنامه‌اي دارد اظهار داشت: من به اين حرف‌ها كاري ندارم. ايشان استاد من بوده است و روز جمعه مقابل او درس پس مي‌دهم و اميدوارم بتوانم پيروز باشم.

دايي درباره قرارداد خود گفت: من روز اول حرف‌هايم را با كاشاني زده‌ام و در هيات فوتبال قرارداد سفيدم را امضا كرده‌ام. مشكلي نيست و ناراحت و نگران نيستم و با قدرت به كار خود ادامه مي‌دهم؛ چون عاشق پرسپوليسم.

اين مربي همچنين در خصوص گفته‌هاي برخي رسانه‌هاي خارجي در بازي‌هاي المپيك ونكوور كانادا درباره وي گفت: اين لطف خدا است كه شامل حال من شده است. رسانه‌هاي خارجي نيز به من لطف دارند و اينطور من را مورد تقدير قرار داده‌اند كه در اين بازي‌ها حساس سراغ من را از خبرنگاران ايراني گرفته‌اند. اين موضوع فقط خواست خداست.

دايي در ادامه در خصوص اظهارات قطبي درباره ليست تيم ملي خاطرنشان كرد: درباره اين مسائل زياد دوست ندارم حرف بزنم چون حرف‌هايم را بعداز بازي با آلومينيوم هرمزگان زدم. تا موقعي كه هستم از حق وقتي در تمرينات و بازي‌هاي پرسپوليس مي‌بينم كه بازيكنانم زحمت مي‌كشند اما مزد زحمات خود را نمي‌گيرند بايد ناراحت شوم. چطور قبلا بازيكنان من را مي‌ديدند اما الان نمي‌بينند؟ بچه‌هاي پرسپوليس دفاع مي‌كنم. به جز من خيلي‌ها از ليست تيم ملي انتقاد كردند و از تصميم آقايان ناراحت بودند.

وي يادآور شد: به عنوان يك ايراني براي تيم ملي آرزوي موفقيت مي‌كنم چون اين تيم ملي براي ايران است و اميدوارم در بازي‌هاي آينده خود موفق باشد. مطمئن باشيد آنقدر تلاش خواهيم كرد تا سهميه‌هاي جامانده خود را از تيم ملي با تلاش و كوشش و جنگندگي بازيكنان پس گيريم و نشان دهيم كه مزد زحمات خود را با موفقيت در جام حذفي و در ليگ برتر مي‌توانيم بگيريم.
خارج شده است

یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #223 : مارس 03, 2010, 05:06:03 »

بر اساس آمار منتشر شده از سوي فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان پرسپوليس بهترين تيم ايراني است كه در رتبه 246 جهان قرار دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان، در رده بندي اعلام شده از سوي سايت مذكور، تيم فوتبال بارسلونا با كسب 321 امتياز در رتبه اول ايستاده است.
تيم فوتبال چلسي لندن با كسب 286 امتياز در رتبه دوم ايستاده است و وردربرمن آلمان با 284 امتياز رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.
نكته جالب در اين رده‌بندي اين است كه تيم‌هايي چون شاختار دونتسك، گالاتاسراي، خيروندين، ژرميو، فنرباغچه، آسونسيون پاراگوئه و سارسفيلد آرژانتين بالاتر از تيم فوتبال رئال مادريد ايستاده‌اند كه سي و سوم است.
تيم فوتبال پرسپوليس تهران نيز پس از چندين و چند تيم از كشورهاي حاشيه خليج فارس و شرق دور آسيا در رتبه 246 و نخست ايران قرار گرفته است.
ذوب آهن اصفهان نيز به عنوان تيم دوم ايران در رتبه 273 جهان ايستاده است.
خارج شده است

مجید نظری
دکترای تخصصی انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 153
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 728

ديدن مشخصات
« پاسخ #224 : مارس 03, 2010, 10:10:57 »

اینم من اضافه میکنم که تو ادوار لیگ برتر تیم استقلال پر امتیاز ترین تیمه .
خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
مجید نظری
دکترای تخصصی انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 153
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 728

ديدن مشخصات
« پاسخ #225 : مارس 06, 2010, 01:55:06 »

پرسپوليس باشکست فولاد خوزستان به مکان سوم جدول بازگشت 
تهران - تيم فوتبال پرسپوليس تهران امشب در هفته بيست و هشتم ليگ برتر فوتبال توانست با يک گل تيم فولاد خوزستان را شکست داده و بار ديگر به رده سوم جدول رده بندي ليگ برتر باز گردد.   

به گزارش ايرنا، تنها گل اين ديدار را محسن خليلي در دقيقه 72 و با ضربه سر و از روي ارسال زيباي ابراهيم شکوري وارد دروازه تيم فولاد خوزستان کرد.
ديدار اين 2 تيم پيش از به ثمر رسيدن گل تيم پرسپوليس بيشتر در ميانه زمين جريان داشت و خطرات جدي بر روي دروازه ها خلق نشد، اين روند بعد از گل تيم پرسپوليس نيز ادامه داشت.
اين درحالي است که تيم فولاد خوزستان تا دقايق پاياني حتي يک خطر جدي بر روي دروازه پرسپوليس نتوانست ايجاد کند.
محمود رفيعي قضاوت اين ديدار را برعهده داشت رضا سخندان و حميد غمزه وي را در امر قضاوت ياري کردند.
ابراهيم شکوري و هادي نوروزي از تيم پرسپوليس و جلال کاملي مفرد و بارتولويچ از تيم فولاد خوزستان با دريافت کارت زرد از داور اين ديدار جريمه شدند.
تماشاگران هر دو تيم در اين ديدار شديدا عليه يکديگر شعار مي دادند اين موضوع پس به ثمر از رسيدن گل پرسپوليس بيشتر شد.
تيم پرسپوليس با اين پيروزي 49 امتيازي شد و پس از تيم هاي سپاهان و ذوب آهن اصفهان در مکان سوم جدول رده بندي قرار گرفت.

خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #226 : مارس 09, 2010, 09:28:16 »

تیم فوتبال پرسولیس بر اساس امتیازات کسب شده در نیم فصل دوم، در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد.
باشگاه پرسپولیس روز سه شنبه اعلام کرد با توجه به امتیازات کسب شده در نیم فصل دوم، تیم فوتبال پرسپولیس با 23 امتیاز در رده نخست قرار دارد و تیم های سپاهان با 22 امتیاز، فولاد خوزستان با 20 امتیاز، ذوب آهن و استقلال با 19 امتیاز و استیل آذین با 18 امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.
تیم فوتبال پرسپولیس که نهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را با هدایت زلاتکو کرانچار آغاز کرد، پس از آنکه با این مربی کروات به توفیقی نرسید سراغ علی دایی رفت و با حمایت های حبیب کاشانی بهترین گلزن جهان را به خدمت گرفت.

پرسپولیس با علی دایی در هفت دیدار پی در پی به پیروزی رسید تا علاوه بر ثبت رکورد شکست ناپذیری پس از چند سال، حالا خود را به عنوان یکی از مدعیان قهرمانی مطرح کند.
شاگردان علی دایی در پایان هفته بیست و هشتم رقابتهای لیگ برتر با 49 امتیاز در رده سوم جدول رده بندی قرار دارند.
« آخرين ويرايش: مارس 09, 2010, 09:49:43 توسط یوسف فراهانی » خارج شده است

یوسف فراهانی
مدیر کل انجمن

آنلاین آنلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #227 : مارس 09, 2010, 09:29:50 »

کریم باقری کاپیتان 37 ساله تیم فوتبال پرسپولیس که هنوز نشانی از افت در فوتبالش دیده نمی‌شود، در نظرسنجی برنامه دوشنبه شب نود از دیدگاه مردم به عنوان بهترین فوتبالیست ایران در سال 1388 انتخاب شد.
نظرسنجی برنامه دوشنبه شب نود به انتخاب بهترین بازیکن فوتبال ایران در سال 1388 اختصاص داشت که کریم باقری با به دست آوردن 59 درصدی آرا به عنوان مرد سال فوتبال ایران انتخاب شد. نزدیک به 2 میلیون نفر در این نظرسنجی شرکت کردند که از میان یک و نیم میلیون پیام قابل قبول ، 936 هزار نفر کریم باقری را به عنوان گزینه مورد نظر خود برگزیدند.

در این نظرسنجی جواد نکونام با 18 ، فرهاد مجیدی با 11 و علی کریمی با 8 درصد آرا در رده های دوم تا چهارم قرار گرفته و سیدمهدی رحمتی ، محمدرضا خلعتبری و مسعود شجاعی رده های بعدی را به خود اختصاص دادند.کریم باقری پیش از این نیز به عنوان با اخلاق ترین ورزشکار سال 88 انتخاب شده بود.
پس از انتخاب احمدرضا عابدزاده، علی دایی و تیم پرسپولیس به عنوان محبوب ترین ، بهترین لژیونر و بهترین تیم ایرانی در برنامه های امسال نود،برترین بازیکن سال هم یک پرسپولیسی بود تا ویترین افتخارات این تیم از دید مردم کامل تر شود.
خارج شده است

صفحه: 1 ... 21 22 [23]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :