خوش آمدید،
مهمان
- لطفا برای ثبت نام
اینجا
و یا برای ورود
اینجا
را کلیک کنید.
مارس 13, 2010, 08:33:13
فهرست
راهنمايي
تقویم
ورود
عضويت
جامعه مجازی دانشجویان پیام نور حسن آباد
>
سرگرمی ها
>
ورزشی
(مدير:
مجید نظری
) > موضوع:
هواداران استقلال
صفحه:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
40
پایین
« قبلی
بعدی »
چاپ صفحه
نويسنده
موضوع: هواداران استقلال (دفعات بازدید: 5448 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
مجید نظری
مدیر انجمن
تعداد تشکرها از این کاربر: 154
آنلاین
تعداد ارسال: 730
فیلم گل فرهاد مجیدی به تراکتور سازی
«
پاسخ #200 :
اكتبر 08, 2009, 12:59:00 »
از این به بعد کلیپ گلهای استقلال رو در این قسمت قرار میدیم .
لینک :
http://www.fcesteghlal.ir/ShowFilm2.aspx?FilmID=77bd76cb-1a0e-4078-8e0a-fea46fd20e4a.wmv
«
آخرين ويرايش: اكتبر 08, 2009, 01:01:28 توسط مجید نظری
»
خارج شده است
آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
شکایت استقلال از بازیکن مس کرمان
«
پاسخ #201 :
اكتبر 08, 2009, 08:57:23 »
در پی اظهارات اخیر آقای پیروز قربانی بازیکن باشگاه مس کرمان پیرامون اعضای مجموعه استقلال، باشگاه استقلال رسما از این بازیکن به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
به دنبال اظهارات قربانی و طرح برخی مسایل واهی از سوی وی که مصداق توهین به اعضای مجموعه استقلال و تشویش اذهان عمومی ست، باشگاه استقلال با در نظر گرفتن دیدار روز چهارشنبه دو تیم و به جهت رعایت اصول اخلاقی و جوانمردانه، موضوع شکایت از این بازیکن را تا پایان دیدار استقلال و مس مسکوت گذاشت و امروز با تنظیم شکوائیه ای علیه بازیکن باشگاه مس کرمان، خواستار پیگیری تخلفات نامبرده از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شد.
توضیح: از آنجایی که هر بازیکن آزاد، در فصل نقل و انتقالات حق دارد باشگاه بعدی خود را انتخاب کند، باشگاه استقلال به تصمیم بازیکنان برای جدایی یا تمدید قرارداد با استقلال احترام می گذارد و این موضوع را امری عادی می داند. همچنین طرح مسایل اخلاقی پیرامون پیروز قربانی از سوی باشگاه استقلال آن چنان که در سایت گل عنوان شده، صحت ندارد.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
کلیپ گل امید روانخواه به سپاهان
«
پاسخ #202 :
اكتبر 08, 2009, 09:01:21 »
لینک :
http://www.fcesteghlal.ir/ShowFilm2.aspx?FilmID=10602921-7c28-496c-9d04-5a66575c2264.wmv
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
توافق استقلال با یک شرکت ایتالیایی
«
پاسخ #203 :
اكتبر 10, 2009, 03:16:13 »
توافق استقلال با یک شرکت ایتالیایی
Legea پوشاک و تجهیزات استقلال را تامین می کند
مدير عامل استقلال در سفر اخیر خود به امارات با مدیر آلمانی شرکت تولیدی البسه و تجهیزات ورزشی لگیا از ایتالیا به توافق رسید.
قرار است لگيا علاوه بر تامين البسه و سایر تجهیزات جانبی یک تیم فوتبال از جمله توپ، ساک، وسایل تمرینی و ... تا پایان فصل، مبلغي هم به استقلال بپردازد.
همچنین طرفین بر سر موارد دیگری هم به توافق رسیده اند که قرارداد نهایی استقلال و لگیا قرار است صبح روز دوشنبه در باشگاه استقلال به امضا برسد.
اميررضا واعظي آشتياني مدیرعامل استقلال در این باره اظهار داشت: به غير از شركت "لگيا" كه براي تامين البسه تمامي تيمهاي استقلال با ما تفاهم كرده، شركتهاي معتبر ديگري بودند كه براي همكاري با استقلال ابراز علاقه كرده بودند. به هر جهت اسپانسرها زماني جلو ميآيند كه ببينند باشگاه موردنظرشان ساختار منظمي داشته باشد و از جايگاه خوبي هم برخوردار باشند. اسپانسرها به همين سادگي جلو نميآيند و پس از بررسي چنين اقدامي را انجام ميدهند و خوشبختانه باشگاه استقلال از چنين شخصيت و جايگاهي برخوردار است.
مدیر لگیا همچنین روز دوشنبه بنا به دعوت مدیرعامل استقلال تماشاگر بازي استقلال برابر استقلال اهواز خواهد بود.
لگیا در فوتبال تهیه البسه تیمهای ملی مونته نگرو و بوسنی، تیمهای کاتانیا و لیورنو ایتالیا، فرانکفورت آلمان، خرز اسپانیا، تیم فوتسال لاتسیو ایتالیا و ... را بر عهده دارد و در رشته های والیبال، بسکتبال، رگبی، هندبال و دوچرخه سواری نیز فعالیت می کند.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
عنایتی: وقتی مغرور می شویم که جام روی دستمان باشد
«
پاسخ #204 :
اكتبر 10, 2009, 03:20:44 »
رضا عنایتی مهاجم کهنه کار استقلال در دیدار با مس همه کار کرد و تنها یک گل کم بود که کارنامه موفقش را در این دیدار کامل کند.
شاید اگر عنایتی کمی خوش شانس تر بود در صحنه منجر به اخراج مدافع مس، یکی از زیباترین گل های عمرش را می زد، او پس از آن که با دریبل سرپا از مدافع آخر مس رد شد، با کنترل سینه توپ را جلوی پایش انداخت و یک شوت تماشایی لازم بود تا هنرنمایی این بازیکن را تکمیل کند، اما ... عنایتی خودش در مورد آن صحنه می گوید: مدافع مس کارت قرمز را به جان خرید تا جلوی یک گل حتمی را بگیرد. چون اگر آن ضربه را می زدم و گل می شد فاصله ما با مس بیشتر می شد و دیگر مس فرصت چندانی برای جبران گل های خورده نداشت.فکر می کنم حرفه ای گری کرد و خودش را فدای تیمش کرد.
عنایتی که رقابت نزدیکی با فریدون فضلی مهاجم صبا برای جابجا کردن رکورد بهترین گلزن تاریخ لیگ برتر دارد، افزود: امیدوارم نوار بدشانسی هایم پاره شود اما حقیقتا آن قدر که از پیروزی استقلال خوشحال می شوم، از رکوردزدن خوشحال نمی شوم. رکورد یک افتخار شخصی برای خودم است اما یک برد و یک قهرمانی مال حداقل 25 میلیون هوادار است و من به آن بیشتر فکر می کنم.
مهاجم استقلال در مورد مسابقه با مس و شرایط استقلال پس از این برد هم گفت: خیلی خوب بازی کردیم، آمده بودیم شایستگی های خودمان را نشان دهیم و ثابت کردیم عزممان را برای قهرمانی جزم کرده ایم. اما نباید فراموش کنیم که هنوز اول راهیم و زمان زیادی باقی مانده ، نباید مغرور شویم و با شناختی که از بچه ها دارم این اتفاق نمی افتد. ما باید زمانی مغرور شویم که جام را بالا برده ایم و تا آن روز زمان زیادی باقی مانده است.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
حضور سرزده مدیرعامل استقلال در تمرین
«
پاسخ #205 :
اكتبر 10, 2009, 03:22:07 »
امیر واعظیآشتیانی مدیر عامل استقلال روز پنجشنبه بدون هماهنگی قبلی در محل تمرین آبیپوشان حضور یافت.
آشتیانی در جمع بازیکنان برتری مقابل مس و صعود به صدر جدول رده بندی لیگ را به استقلالی ها تبریک گفت و اظهارداشت: بودند افرادی که فکر نمی کردند این مجموعه استقلال بیش از 4 هفته استقلال دوام بیاورد اما اکنون این تیم پس از هفته دهم در صدر جدول رده بندی قرار گرفته است.
وی افزود: باید تا اینجای مسابقات خوب عمل کردید و هم اکنون هم که صدرنشین هستید. به خدا توکل کنید، کار خود را انجام دهید و ان شاا... لطف خدا هم شامل حالتان خواهد شد و دوباره قهرمان خواهید شد چون اعتقاد دارم هنوز هم شانس اول قهرمانی شما هستید.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
رئیس سازمان تربیت بدنی: اختیارات آشتیانی بیشتر از من اس
«
پاسخ #206 :
اكتبر 10, 2009, 03:26:57 »
رئیس سازمان تربیت بدنی در هم انديشي با خبرنگاران ورزشي :
اختیارات واعظی آشتیانی از من بیشتر است
علي سعيدلو در حاشيهي نشست هم انديشي با خبرنگاران ورزشي رسانههاي گروهي گفت: اختيارات واعظي آشتياني از من بيشتر است.
به گزارش ايسنا، رييس سازمان تربيت بدني در حاشيهي نشست با خبرنگاران ورزشي خبرگزاريها و مطبوعات در پاسخ به پرسش يكي از خبرنگاران مبني بر اينكه آشتياني در مصاحبهاي اعلام كرده كه اختياراتشان معادل با اختيارات رييس سازمان تربيت بدني است، آيا اين مساله از نظر شما صحيح است، تصريح كرد: آقاي واعظي آشتياني اشتباه كرده، اختيارات او بيشتر از من است.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
کلیپ گل عنایتی به فولاد
«
پاسخ #207 :
اكتبر 10, 2009, 03:33:33 »
لینک :
http://www.fcesteghlal.ir/ShowFilm2.aspx?FilmID=a85b1b96-649c-43c8-94bd-afcfabf3c5e0.wmv
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
وضعيت مصدومان استقلال
«
پاسخ #208 :
اكتبر 11, 2009, 07:33:16 »
وضعيت مصدومان استقلال
نوروزي: جباري در فاز اول درمان است
مسئول كادرپزشكي باشگاه استقلال آخرين وضعيت بازيكنان مصدوم باشگاه را تشريح كرد.
فيزيوتراپيست امين نوروزي در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال در مورد وضعيت بازيكنان گفت:تنها مصدوم استقلال در حال حاضر مهدي اميرآبادي است كه از 10 روز ديگر تمرينات خود را با تيم آغاز خواهدكرد.
وي افزود:سيدمهدي سيدصالحي نيز دوران نقاهت را پشت سرگذاشته است و شرايط خوبي دارد امروز از وي تست خواهيم گرفت و اگر مشكل خاصي نداشته باشد تمرينات خود را در كنار اعضاي تيم آغاز خواهد كرد.
نوروزي پيرامون آخرين وضعيت مجتبي جباري هافبك مصدوم تيم استقلال نيز گفت: اين بازيكن هر روز يك جلسه فيزيوتراپي ميكند، عصا را كنار گذاشته و به خوبي مطابق برنامه درماني پيش ميرود. درمان جباري در سه فاز برنامهريزي شده مرحله اول شامل جراحي و فيزيوتراپي اوليه است كه در آن به صورت مقدماتي درمان را پيش ميبريم. كامل كردن دامنه حركتي پا آغاز تمرينات تعادلي اوليه و همچنين تمرينات قدرتي سبك برنامه كار درمان مجتبي جباري است. اين مرحله سه ماه به طول ميانجامد كه با توجه به گذشت حدود 6 هفته از عمل جراحي، مجتبي در نيمه راه مرحله نخست است.
فاز دوم درمان وي از ماه سوم تا پنجم ادامه مييابد و شامل تمرينات تعادلي تكميلي و قدرتي پيشرفته خواهد بود و پس از آن هم تمرينات آماده سازي در فاز سوم پيگيري ميشود.
خارج شده است
مجید نظری
مدیر انجمن
آنلاین
نقد ضد سينمايي!
«
پاسخ #209 :
اكتبر 11, 2009, 07:35:24 »
وقتي براي برخي افراد، ورزشي نويسي نيازي به كمترين پيشينه و تحصيلات و تخصص نداشته باشد، كم كم امر بر آنان مشتبه مي شود كه مي توانند در هر مقوله اي نقد بنويسند. نمونه آن هم يادداشتي ست كه امروز به قلم يكي از همين متخصصين يك شبه در روزنامه خبرورزشي منتشر شد.
اگر چه پاسخگويي به نقدها، انتقادها و انتظارات از آبي استقلالي 2 بر عهده تهيه كننده (فريدالدين عطار) و مهدي زريباف كارگردان و سناريست اين اثر است، اما از آنجايي كه در بخش هايي از سياهه مذكور نويسنده قصد دارد با مغلطه و سفسطه گري باشگاه استقلال را طراح سير روايي مستند مذكور معرفي كند، ذكر چند نكته ضروريست؛
اگر باشگاه استقلال نسخه نهايي فيلم آبي استقلالي 2 را به درخواست و پيشنهاد تهيه كننده بازبيني كرده است و نكاتي را متذكر شده ، از باب تاكيد بر پيشگيري از ترويج ناهنجاري ها بوده است تا خداي ناكرده زمينه تبليغ ضد فرهنگ ها فراهم نشود. وگرنه مميزي توليدات رسانه اي بر عهده متخصصين در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي است.
هر كس ممكن است به شخص يا گروهي علاقمند باشد و ميزان علاقه نويسنده به شخص مورد نظرش از نوشته او متبادر است اما اين حب نبايد به گونه اي باشد كه حقيقت زير سوال برود. در اين كه هيچ كاري بي نقص نيست شكي نيست، اما گويي نويسنده متبحر (!) نقدهاي سينمايي اين بار نيمه خالي ليوان را ديده اند!
به هرجهت آدم ها رفتارهاي متفاوتي دارند و مردم به خوبي آن را تشخيص مي دهند. البته به زور نمي توان كسي را شخصيت فرهنگي نشان داد و در مقام تحليل هم سفسطه معنايي ندارد.
از نگاه مجموعه باشگاه استقلال همه در هر صنف و تخصصي قابل احترامند اما چه شايسته است كه اين احترام همواره دو سويه باشد. اين توضيح از آن منظر بود كه برخي مخاطبان را تهييج نكنند تا آنچه به چشم نمي آمد ناخواسته اين چنين بزرگنمايي شود.
اميد است همه در كارها منصف باشيم و به شكلي عمل كنيم كه كردار و گفتارمان افترا و توهين تلقي نشود.
خارج شده است
صفحه:
1
...
19
20