صفحه: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 59   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: هواداران استقلال  (دفعات بازدید: 7566 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
مجید نظری
مدیر انجمن

تعداد تشکرها از این کاربر: 186
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 1303

ديدن مشخصات
« پاسخ #210 : اكتبر 11, 2009, 08:37:00 »

در استقلال دوست داشتن بالاتر از عشق است

دويديم و دويديم،‌به صدر جدول رسيديم. تازه هفته دهم مسابقات فوتبال ليگ برتر كشور است و استقلال با صدرنشيني خود آتش به خرمن خيلي‌ها،‌مخصوصا به خرمن خيلي از بدخواهان خود زده است. به عقب برگرديد. حتي به ساليان دور، خيلي دور، حتي مسابقات جام تخت جمشيد در كجاي جدول سراغ داريد كه استقلال در پايان هفته دهم با 22 امتياز تمامي حريفان و رقيبان را به دنبال خود بكشد. هرچند نتايج فوتبال از قبل قابل پيش‌بيني نيست ولي اين استقلال اين مديريت، اين  همه جانثار، تشكيلات استقلال ما و تمامي هواداران ميليوني و متعصب استقلال را به قهرماني پي‌درپي در ليگ برتر، فوتبال حذفي و حتي قهرماني در آسيا را اميدوار ساخته است. از شواهد امر نيز چنين برمي‌آيد كه پسران آبي تهراني با صفا و صميميت دوستي، برابري و برداري،‌مطمئنا شادي‌هايشان را در بين خانواده‌هاي استقلال تقسيم خواهند كرد.

به هر حال گفتم كه دويديم و دويديم و به صدرجدول رسيديم حال در ادامه راه ليگ اين وظيفه ما و هواداران ميليوني استقلال است كه با حمايت‌هاي همه‌جانبه از استقلال و حضور گسترده خود در ورزشگاه‌هاي كشور به ويژه در ورزشگاه آزادي،‌راه قهرماني‌هاي استقلال را هموار سازيم.
از استقلال اهواز حريف هفته يازدهم زيادي دل خوشي نداريم ولي صداقت  و نام و پرآوازه استقلال به ما اين حكم را مي‌كند كماكان مثل ساليان سال استقلال اهواز را دوست داشه باشيم. آخه آن قديم،‌قديم‌ها اين ما بوديم كه مي‌گفتيم و مي‌نوشتيم اهواز خانه دوم استقلال است به ويژه اينكه آبي‌پوشان اهواز طي هفته‌ گذشته در مقابل پيكان كاري كردند كارستان.

پسران آبي‌پوش اهوازي با شكست پيكان راه صدرنشيني و اميد به قهرماني استقلال را هموار ساختند كه در اين راستا ممنون و سپاسگذار آبي‌پوشان اهوازي مي‌باشيم و اما فوتبال خيلي بي‌رحم است، فوتبال حكم‌هايي را صادر مي‌كند كه اصلاً نتيجه آن قابل اعتراض و استيناف نيست،‌كه متاسفانه استقلال با قرعه بد بايد در هفته يازدهم برادر كوچك خود را قرباني كند. يعني اين قانون فوتبال است، بكش تا كشته نشوي.
و اكنون يكبار ديگر نوبت من و توست،‌نوبت رقص پرچم‌هاي آبي من و تو در ورزشگاه بزرگ آزادي است. بياييد،‌بياييد تا يكبار ديگر با صداقت و تشويق‌هاي سالم، روحيه‌بخش پسران آبي‌دل تهراني باشيم. بياييد، بياييد صداي تشويق‌هاي بي‌امان ما نام مقدس استقلال را در آسيا و حتي فراتر از آسيا لرزه بر اندام رقيبان و حريفان ايراني و آسيايي بياندازد بياييد تا ثابت كنيم در مكتب استقلال دوست داشتن بالاتر از عشق است.

پس وعده مديريت،‌ مديران كميته‌ها، كاركنان خستگي‌ناپذير استقلال، كادرفني و شاگردان باوقار عبدالصمد مرفاوي اين دلسوخته استقلالي با شما خوبان و هواداران استقلال روز دوشنبه 20 مهرماه 1388 راس ساعت 17 در ورزشگاه بزرگ آزادي. مبادا خانه‌نشين شويد كه استقلال واقعي و باتعصب خانه‌نشين نمي‌شود.

خارج شده است

آبی تر از دریاها هم لهجه ی بارونم
رنگ زمین نمی شم از جنس آسمونم 
آبی رو خواب میبینم آبی رو فکر میکنم                   
با واژه های آبی اززندگی میخونم
با آدمای آبی دنیا قشنگ تر میشه                                 
رنگای دیگه پیشش کم رنگ میشن همیشه
مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #211 : اكتبر 11, 2009, 08:38:24 »

پس از آنكه حضور محسن يوسفي در استقلال مسجل شد، اين بار خلاء قانوني مانع به ميدان رفتن يوسفي براي استقلال است.

هادي مباشري، مديركميته اداري-مالي و امور پشتيباني باشگاه استقلال درگفتگوي اختصاصي با سايت باشگاه استقلال اعلام كرد: محسن يوسفي دوران سربازي خود را در باشگاه صبا به پايان رسانده بود و با اعتراض باشگاه استقلال و ارائه مدارك قانوني به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال اين كميته پايان خدمت و ضرورت بازگشت يوسفي را به باشگاه اصلي‌اش استقلال تاييد كرد. لذا يوسفي از هفته گذشته اجازه حضور در تمرينات استقلال را يافت.

مباشري افزود: برابر قانون بازيكني كه خدمت سربازي را به پايان مي رساند بلافاصله به باشگاه طرف قرارداد خود كه پيش از خدمت در آن عضويت داشته باز مي‌گردد. اما  اين نكته كه اگر بازيكن پيش از بازگشت براي باشگاه نظامي خود بازي كرده باشد، امكان به ميدان رفتن براي تيم جديد خود را دارد يا نه در مقررات پيش‌بيني نشده است.

لذا خلاء قانوني مانع صدوركارت بازي محسن يوسفي شده است و بار ديگر موضوع به كميته حل اختلاف ارجاع شد تا كميته انضباطي در اين مورد تصميم‌گيري كند.

لازم به توضيح است محسن يوسفي كه در هفته دوم ليگ برتر با ارائه مدارك اثبات كرد دوران خدمت سربازي را سپري كرده، در دو هفته نخست براي تيم صبا به ميدان رفته بود.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #212 : اكتبر 14, 2009, 07:48:43 »

شکست استقلال تهران مقابل استقلال اهواز 
در ادامه رقابت هاي ليگ برتر فوتبال و از هفته يازدهم اين مسابقات ديدار تيم هاي استقلال تهران و اهواز به سود تيم اهوازي به پايان رسيد.   

به گزارش ايرنا؛ براي تيم استقلال تهران در اين ديدار آرش برهاني در دقيقه 15 و رضا عنايتي در دقيقه 22 موفق به گلزني شدند.
گل هاي تيم استقلال اهواز را در اين ديدار رضامعقولي در دقيقه 49 و اميرخليفه اصل در دقيقه 85 و مصطفي بيژني در دقيقه 3+90 به ثمر رساندند.

1- استقلال تهران 11بازي 21 امتياز
2- پيکان قزوين 11 بازي ، 21 امتياز
3- ذوب آهن اصفهان 11 بازي 20 امتياز
4- سپاهان اصفهان 11 بازي 19 امتياز
5- صباي قم 11 بازي 18 امتياز
6- مقاومت شيراز 11 بازي 16 امتياز
خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #213 : اكتبر 14, 2009, 07:50:37 »

مرفاوي: غرور کاذب بازيکنان دليل اصلي شکست برابر استقلال اهواز بود 
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز / دوشنبه / پس از شکست تيمش برابر استقلال اهواز در نشست خبري با خبرنگاران، گفت: غرور کاذب بازيکنان استقلال عامل اصلي شکست اين تيم بود.   

"عبد الصمد مرفاوي" ضمن بيان اين مطلب؛ افزود: متاسفانه ذات بازيکنان ايراني به اين گونه است که پس از چند موفقيت مقطعي دچار غرور کاذب مي شوند تا نتوانند به روند موفققيت هايشان ادامه دهند.
وي به نتايج خوب تيم استقلال در هفته هاي اخير اشاره کرد و افزود: بازيکنان تيم ما در ديدار برابر پرسپوليس و استقلال اهواز با غرور وارد زمين شده و نتوانستند نتيجه مطلوبي را بدست آوردند.
سرمربي تيم استقلال اهواز تصريح کرد: آبي پو شان پايتخت در نيمه نخست ديدار برابر استقلال اهواز بازي قابل قبولي را به نمايش نگذاشتند و در مجموع نتوانستند انتظارات کادر فني را برآورده کنند.
مرفاوي در خصوص اعتراض تماشاگران استقلالي نيز گفت: نتايج مطلوب اين تيم در ليگ برتر انتظارات را از بازيکنان بالا برده است به طوريکه هوادارن نيز انتظار عملکرد ضعيف را از اين تيم ندارند.
وي از عملکرد محمد محمدي دروازه بان تيم استقلال تهران که نخستين بازي اش را در اين فصل براي آنها انجام مي داد ابراز رضايت کرد و افزود: محمدي امروز روز خوبي را داشت او تنها يک دروازه بان است معتقدم کل تيم در اين شکست مقصر بودند.
وي با بيان اين که استقلال امروز بازيکنان مصدوم و محروم زيادي داشت ،افزود: به طور حتم در هفته هاي آينده اين شکست را جبران و جايگاه خود را در صدر جدول مستحکم تر خواهيم کرد.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #214 : اكتبر 14, 2009, 07:52:22 »

زرينچه: اميدوارم استقلال با 30 امتياز اختلاف قهرمان شود

كاپيتان اسبق تيم ملي ايران و باشگاه استقلال با ابراز تأسف شديد از شعارهاي عده‌اي تماشاگرنما. درجريان تمرين ديروز استقلال تصريح كرد: همواره خواهان موفقيت استقلال و همبازي سابقش عبدالصمد مرفاوي بوده  است.

جواد زرينچه كه طي سال‌هاي 1366 تا 1379 حدود سيزده فصل براي استقلال به ميدان رفت و بارها و بارها بازوبند كاپيتاني تيم قهرمان پايتخت و تيم ملي را بر بازو بست صبح امروز به باشگاه استقلال آمد و با مديرعامل باشگاه ديدار كرد.

زرينچه كه از اتفاقات ديروز بسيار متأسف بود در ديدار باواعظي‌آشتياني گفت: سربلندي استقلال آرزوي هميشگي من است و همواره تلاش كرده‌ام به هر شكل ممكن از تيم محبوبم كه سال‌ها در آن حضور داشتم حمايت كنم.

مديرعامل استقلال نيز در اين ديدار زرينچه را يكي از مفاخر فوتبال كشور و بازيكنان شايسته و با اخلاق استقلال توصيف كرد و اطمينان داد جواد زرينچه و همه پيشكسوتان استقلال براي باشگاه قابل احترامند و استقلال همواره احترام به مجموعه بازيكنان و پيشكسوتان را سرلوحه كار خود قرار داده است.

زرينچه پس از ديدار با مديرعامل استقلال در گفتگو با سايت باشگاه گفت: موفقيت استقلال آرزوي هميشگي من بوده است به ويژه كه سرمربيگري اين تيم هم‌اكنون بر عهده دوست صميمي و هم‌بازي سابقم عبدالصمدمرفاوي است. از ته دل آرزو مي‌كنم كه تيم مرفاوي با 30 امتياز اختلاف قهرمان ليگ برتر شود چرا كه معتقدم هم‌اكنون افراد سالمي در مجموعه استقلال حضور دارند و سلامت و صداقت اين افراد زمينه ساز موفقيت‌هاي كنوني استقلال است.

وي در مورد مصاحبه اخير خود تأكيد كرد: همواره حقايق را گفته‌ام حتي اگر به ضررم بوده باشد و معتقدم در استقلال امروز بي‌صداقتي‌ها وجود ندارد

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #215 : اكتبر 14, 2009, 07:53:43 »

بنابر استعلام باشگاه استقلال از سازمان ليگ خسرو حيدري سه اخطار نيست.

به گزارش روابط عمومي باشگاه  استقلال، خسروحيدري هافبك تيم فوتبال استقلال با دريافت كارت زرد در ديدار ديروز استقلال و استقلال اهواز دو اخطاره شد و مشكلي براي حضور در ديدار آتي آبي‌پوشان نخواهد داشت.

همچنين هاشم بيك‌زاده و سياوش اكبرپور با پشت سرگذاشتن محروميت خود در ديدار با استقلال اهواز از اين هفته بدون اخطار مي‌توانند استقلال را در رقابت‌هاي ليگ همراهي كنند.

استقلال در هفته دوازدهم ليگ برتر روز شنبه در همدان به مصاف تيم پاس خواهد رفت.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #216 : اكتبر 14, 2009, 07:55:02 »

تنها 7 بازیکن استقلال از فصل پیش قرارداد داشتند 
استقلال حرفه ای پیش می رود 
به دنبال اظهارات برخی آقایان و عنوان کردن این موضوع که 80 درصد قراردادهای بازیکنان استقلال دوساله بوده. سایت رسمی باشگاه استقلال برای روشن شدن افکار عمومی فهرست بازیکنانی را که قرارداد خود را در ابتدای لیگ هشتم (فصل 88-1387) امضا کرده بودند،اعلام می دارد؛

1-      وحید طالب لو

2-      خسرو حیدری

3-      هادی شکوری

4-      حسین کاظمی

5-      آرش برهانی

6-      سیاوش اکبرپور

7-      فابیو جانوآریو

که این افراد تا پایان امسال با استقلال قرارداد دارند و بقیه بازیکنان در ابتدای فصل جاری با استقلال به توافق رسیدند. حال اینکه چگونه 7 بازیکن از 22 بازیکن فهرست استقلال معادل 80 درصد است، نشان از ضعف محاسباتی و ناآگاهی برخی آقایان از مفهوم درصد دارد که همواره همه مقولات را با 80 درصد ارزیابی می کنند!

موضوع دیگری که در اظهارات اخیر مطرح شده؛ طرح تخلف جذب بازیکنان استقلال با چک شخصی است که اتفاقا یکی از موارد جدی و نیازمند پیگیری قانونی است. اینکه کدام قانون و مقررات اجازه می دهد افراد با چک شخصی برای یک باشگاه دولتی بازیکن جذب کنند تخلفی آشکار است و کسانی که مدعی آگاهی از مسایل پشت پرده هستند، این بار قانون و مقررات را نادیده گرفته اند.

اینکه فصل گذشته مذاکره برای نقل و انتقالات باشگاه استقلال در دفتر کار فردی مرغ فروش انجام می شده نیز در نوع خود جالب توجه است. هر چند ما مایل به طرح این مسایل نبوده و نیستیم اما به نظر می رسد دوستان به طرح موضوعات پشت برده میل و رغبت بسیاری دارند که در صورت ادامه این رویه سایت استقلال به طرح موضوعات دیگر هم خواهد پرداخت.

به زعم آقایان استقلال امروز کار غیر استاندارد انجام می دهد حال آنکه برخلاف روال گذشته استقلال براساس مقررات مالی و قوانین فوتبال حرفه ای پیش می رود و قاطعانه مانع بروز تخلفات این چنینی است.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #217 : اكتبر 16, 2009, 04:10:40 »

گل اول آرش برهانی
لینک : «مشاهده لینک ها فقط برای اعضا مجاز است»
«ثبت نام کنید» یا «وارد حساب کاربری خود شوید»

گل دوم آرش برهانی
لینک : «مشاهده لینک ها فقط برای اعضا مجاز است»
«ثبت نام کنید» یا «وارد حساب کاربری خود شوید»

« آخرين ويرايش: اكتبر 16, 2009, 04:25:16 توسط مجید نظری » خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #218 : اكتبر 16, 2009, 04:17:40 »

امیدرضا روانخواه که پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت در کنار دیگر بازیکنان استقلال تمرین می کند، از مطلبی که امروز در روزنامه خبرورزشی به نقل از وی  نوشته شده ابراز تاسف کرد.

روانخواه با تکذیب مطلب روزنامه فوق تحت عنوان " روانخواه: آقای مرفاوی! من که بازیکن 5 دقیقه ای نیستم" که در روی جلد خبر هم منعکس شده است، گفت: متاسفم برای کسانی که چنین مطالبی می نویسند. من حتی شرایط همان 5 دقیقه بازی را هم نداشتم اما به خاطر احتیاج تیم حدود 10 دقیقه بازی کردم. فیزیوتراپیست امین نوروزی هم صلاح نمی دانست به میدان بروم. ولی واقعا نمی دانم بعضی ها روی چه حسابی به خود اجازه می دهند این مطالب را عنوان کنند.

روانخواه تاکید کرد: کادر پزشکی اجازه بازی کردن به من نداده بود اما شرایط تیم به گونه ای بود که باید به زمین می رفتم و متاسفانه تلاش های من و بقیه بچه ها نتیجه نداد. من اصلا بازیکنی نیستم که بخواهم حتی در شرایط عادی اعتراض کنم بخصوص الان که اصلا شرایط بازی کردن نداشتم و چند هفته از میادین دور بودم.

خارج شده است

مجید نظری
مدیر انجمن

آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #219 : اكتبر 16, 2009, 04:19:04 »

نوروزی: به سید صالحی و روانخواه اجازه تمرین ندادم 

مسوول کادر پزشکی استقلال آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال تشریح کرد.

فیزیوتراپیست امین نوروزی پس از آخرین تمرین استقلال پیش از ترک تهران در مورد وضعیت بازیکنان در آستانه دیدار استقلال و پاس همدان گفت: امیدرضا روانخواه از ناحیه کشکک زانو احساس درد داشت که به رغم تمایل خود وی مانع تمرین او شدم تا پس از بازیابی سلامت کامل به میادین باز گردد.

وی در مورد سید مهدی سید صالحی نیز گفت: این بازیکن مصدومیت پیشین خود را پشت سر گذاشته بود اما روز چهارشنبه پس از اینکه برای زدن ضربه سر به هوابرخاسته بود با پهلو به زمین خورد و از ناحیه لگن دچار کوفتگی شده و آثار خونریزی زیر جلدی نیز مشهود است اما پس از معاینه دقیق مشخص شد مشکل این بازیکن حاد نیست اما برای احتیاط بیشتر به وی هم اجازه داده نشد همراه تیم به همدان برود.

به گفته نوروزی مهدی امیرآبادی نیز که دوره درمان را پشت سر می گذارد از هفته آینده به جمع بازیکنان ملحق خواهد شد.

وی در پایان گفت بقیه بازیکنان در سلامت کامل به سر می برند و رضا عنایتی که با ضرب خوردگی گونه مواجه شده بود، مشکلی برای بازی مقابل پاس همدان ندارد.

خارج شده است

صفحه: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 59   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :